Υπηρεσίες


  • 01.Ξηρά Δόμηση

  • 02.New Matt

  • 03.Θερμοπρόσοψη

Ξηρά Δόμηση

Τα συστήματα ψευδοροφών παρέχουν στον αρχιτέκτονα και τον μελετητή εσωτερικών χώρων μια ποικιλία σχεδίων σε στυλ και φινίρισμα.

Όλα τεχνικώς μελετημένα για να τοποθετηθούν σε επαγγελματικούς χώρους (τράπεζες, ξενοδοχεία, γραφεία), σε βιοτεχνικούς και εργασιακούς χώρους, σε χώρους εκπαίδευσης, (αμφιθέατρα- αίθουσες διδασκαλίας κλπ) αλλά και σε χώρους με υψηλότερες τεχνικές και φυσικές απαιτήσεις.

Τα συστήματα ξηράς δόμησης από γυψοσανίδα ενδείκνυνται για τοιχοποιία σε όλους τους χώρους. Διακρίνονται για τη γρήγορη και ελαφριά κατασκευή τους, την υψηλή ηχομόνωση που προσφέρουν και την οικονομικότητα τους.

Οι εφαρμογές της γυψοσανίδας στον εργασιακό χώρο είναι οι τοιχοποιίες ειδικών ακουστικών απαιτήσεων, οι επενδύσεις δομικών τοίχων, οι επικαλύψεις επιφανειών και οι διαχωρισμοί χώρων.

New Matt

Θέλετε να διακοσμήσετε το χώρο σας με τρόπο πρωτοποριακό? Θέλετε να παίξετε με τα χρώματα?
Η εταιρία SIAMATRAS Group of companies με την 25ετή δύναμη της πείρας στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, φέρνει τώρα στην Ελλάδα τις πρωτοποριακές Γαλλικές ελαστικές οροφές NEWMAT.
Οι ελαστικές οροφές NEWMAT διατίθενται σε περισσότερα από 300 χρώματα, με διαφορετικές υφές (σατέν - μάρμαρο - βελούδο) τοποθετούνται μέσα σε λίγες ώρες χωρίς δυσάρεστες οσμές και οικοδομικά απορίμματα. Είναι η νέα επαναστατική πρόταση στη διακόσμηση σε χώρους που θέλετε να ξεχωρίζουν. NEWMAT

Θερμοπρόσοψη

Σήμερα η μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας στις κατοικίες γίνεται αναγκαία τόσο για λόγους περιβαλλοντολογικούς όσο και για τον περιορισμό των εξόδων, δεδομένης της μεγάλης οικονομικής επιβάρυνσης των νοικοκυριών. Η εξωτερική θερμομόνωση των κτιρίων αποτελεί βασικό παράγοντα στον περιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας δεδομένου ότι μπορεί να εξοικονομοιθεί μέχρι και το 50% του κόστους λειτουργίας της θέρμανσης.